torstai 25. lokakuuta 2012

Kahvia ja suuvettä - ilmaiseksi

Herkullista tummaa paahtoa
Positiivisesti pihi ihminen tarttuu myös netin järkeviin tarjouksiin. Kaikki ilmaiset lounaat eivät ole ilmaisia ja joistakin voi joutua jopa satimeen (kuten esim. vahingossa joidenkin sukkien / liivien/ karvanpoistotuotteiden/ vitamiinipillereiden yms. kestotilaajiksi), mutta tarkalla harkinnalla netistä löytyy myös paikkoja, joista saa vinkkejä ilmaiseksi jaettavista tavaroista tai tuotenäytteistä.  Yksi tällainen seurattava sivusto on Facebookin ilmaista netissä -sivu. Tämän sivuston kautta olen saanut jo vaikka mitä kivoja vinkkejä ilmaisista tuotenäytteistä- ja - palveluista.

Kuvassa oleva herkullinen Löfbergsin ilmainen kahvitarjouskin löytyi juuri tuolta Facebookin sivuilta.

Tuotenäytteet ovat pieniä, mutta jos haluaa liittyä tuotteiden ja palveluiden testaajaksi, saa silloin ruhtinaallisesti ilmaista tavaraa. Riittää, että testailee tuotetta, kertoo tuotteesta tutuille ja antaa heille myös ilmaisia näytteitä ko. tuotteesta.

Tämä iso Fludent Fresh Cool Mint ja Fludent Fresh Junior -suuvesilasti saapui minulle joitakin viikkoja sitten Buzzadorin kautta, kun pääsin mukaan Buzzadorin-suuvesikampanjaan. Nyt meillä on sitten purskuteltu ahkerasti koko perheen voimin suuvesillä, joihin ainakin itse olen kovasti tykästynyt. Fludent Fresh suuvesissä on kyslitolia ja fluoria. Ksylitol katkaisee syömisen jälkeisen happohyökkäyksen ja fluori ehkäisee kariesta 1+1=0 ;-) Näissä suuvesissä ei muuten ole alkoholiakaan, joten siksikin pidän tästä enemmän kuin monista muista kilpailevista suuvesistä. Monet tuttuni, joille näitä tuotteita olen jakanut, ovat pitäneet myös Fludent Freshin mausta ja jotkut aikuiset ovat tykästyneet Fluden Fresh Junioriin sen miedomman maun vuoksi

Meillä on kaksi lasta, joista pienempi on ottanut suuveden mielellään mukaan päivärutiineihinsa ja se on mielestäni hyvä, sillä joskus lapset pesevät hampaansa huitaisten, joten lisäsuoja ei ole pahitteeksi. Aluksi lapset olivat vähän sitä mieltä, että suuvesi maistuu karvaalta, mutta makuun tottuu pian. Junioreille Fludent Freshiä on saatavana myös mansikan makuisena, mutta sitä emme päässeet nyt testailemaan. Itse pidän tuotteessa myös siitä, että pullon mukana on annostelusysteemi, jolloin ei tarvitse kuin puristaa ja purskuttaa :-)

Buzzadorina oleminen on win win -toimintaa, sillä "buzzaajat" saavat ilmaisia tuotteita ja yritykset tietoa kuluttajien mielipiteistä tuotteitaan kohtaan. Jos Sinua kiinnostaa liittyä Buzzadoriksi, voit tehdä sen ILMAISEKSI täällä. Sitten vain odottelemaan uusia kampanjoita ja toivomaan, että olet niiden onnekkaiden buzzaajien joukossa, jotka pääsevät kampanjaan mukaan. Itse olen ollut buzzaamassa Doven suihkusaippuioita ja Nutriletin aterioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti